Japanin ihmemaailma suomalaisen vaihtarin silmin. Valokuvia, lisää valokuvia, kulttuuria, vuoden kohokohtia, vuodatusta ja kaikkea muuta mitä vuosi Nipponilla tuo tullessaan!

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Semmonen sää

Tänään meillä piti olla koulun festivaalien valmistelupäivä, ja sen piti kestää ainakin iltakuuteen. Mutta taifuunin takia kävi käsky puoliltapäivin kotiin. Nyt istun omassa huoneessa ihan onnessa, nenä ikkunassa kiinni tuijottamassa sadetta ja puiden latvoja. Ja välillä luulen että koko katto lähtee pian pään päältä! Tää on siistiä.

Tässä kun on aikaa, niin kerronpas uusimmat kuulumiset hostperhe-rintamalla. Kuulin tällä viikolla, että muutto on sunnuntaina. Ja uusi asuinpaikka tuleepi olemaan Ikebukuro!!! Ylisiistiä. Hostpereeseen kuuluu vanhemmat ja 23-vuotias kuvataidetaideyliopistolainen hostsisko, joka kuulemma silloin tällöin käy kotona ja muuten asuu muualla. Koulumatka vähenee ehkäpä tuntiin, ah parasta. Laukut on pakattuna, enää vain sunnuntain odottelua.

Nyt mä alan opiskelemaan japania ja loikoilemaan rauhassa kotona. Siitä onkin pitkä aika kun oon viimeksi pääsyt kotiin ennen kello 7:ä illalla...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ooon uus lukija ja blogisi on tosi kiva.

x