Japanin ihmemaailma suomalaisen vaihtarin silmin. Valokuvia, lisää valokuvia, kulttuuria, vuoden kohokohtia, vuodatusta ja kaikkea muuta mitä vuosi Nipponilla tuo tullessaan!

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Fuji, Fuji, Fuji-Kyuu Hairando!

Eilen sinne pääsin, Fuji-Q Highlandiin! Tokiosta reilun tunnin päässä sijaitsevassa huvipuistossa tuli siis vierailtua. Matkaan lähdin tanskalaisen vaihtarin kanssa. Aluksi näytti siltä, että koko päivä tulee satamaan ja ajateltiin perua koko juttu, mutta lopuksi päätimme kuitenkin kokeilla onnea ja toteuttaa reissu. Ja niinhän siinä kävi, että koko päivän aurinko paistoi eikä viimeisen kolmen päivän sääennnustuken sateista ollut tietoakaan! Ajattelin, ettei siellä noiden sade-lupailujen myötä olisi paljoa porukkaa, mutta siinä luulossa mentiin päin puuta ja pahemman kerran: jonot lähentelivät rentouttavaa kolmea tuntia... Siihen liittyen raapustinkin pienen kännykkäpäivityksen suoraan puistosta, eli tämän postauksen alta voitte kurkata miltä siellä jonon hännillä näytti!

Rakkaudesta urheiluun, eipäs kun.
Neljä laitetta ehdittiin kiertää päivän aikana, mikä tuntuisi olevan aika hyvin tuossa paikassa sesonkiaikaan. Ensimmäinen laite suljettiin kesken odottelujemme kovan tuulen takia (on tosi kova jos vähän puiden latvat nuokkuu), mutta onneksi lopussa päästiin kyseiseen rataan suoraan lipuilla, jotka meille annettiin aiempien odottelujen ansiosta! Yksi asia kuitenkin ärsyttää, nimittäin se että tämän vuoden uutuus jäi kokematta. Joskus sitten sekin, ehkä.

Nyt annetaan kuvien kertoa meiningistä:



 Bisha, Bisha, Takabisha! Ei mennyt niin kuin Lintsillä, täällä vuoristoradoillakin on omat tunnuslaulut...


Tämä siis puiston uutuisin härveli!
Jos saisin valita itselleni jonkin superkyvyn, olisin lintu. Pääsisi kokemaan saman fiiliksen joka päivä :)

 
Ja mä kun luulin amerikkalaisten olevan niitä joulukreisejä!
Tuohon rataan mentiin viimeisenä, joten se oli itse asiassa kaikkein nautinnollisin. Kesy muihin verrattuna, etten sanoisi...Näkymä Fuji-vuorelle oli kuitenkin oikein nätti!
...paitsi siinä vaunun hissunkissun tuonne ylös kavutessa jänskätti ehkä ihan hiukkasen. Aloin ajatella että mitäs nyt, jos tulisi maanjäristys. Hyi kauhistus :-D No, Japani on Japani ja kai ne ovat kaikkeen varautuneet.

Loppujen lopuksi oikein mukava päivä, vaikka jonoissa yli kuusi tuntia tulikin vietttyä. Laitteet eivät jättäneet kylmäksi ja siitä voidaan olla varmoja! Näin tuli vuoden huvipuistokausi avattua, näyttävästi elokuun puolella.

Lopuksi, ihailkaa mun pääsylippua. Ja edustavaa ufokuvaa.

6 kommenttia:

jenni kirjoitti...

vitsin siistin näköst : D en kyl ite menis yhteenkää mut sivuseikka! tykkään ruokkii noita sun kaloi.

Jusa kirjoitti...

Joo nuo laitteet on kyllä jotain ihan suber-hullui! :D
Suur-kiitos, just huomasin ne tuolla alhaalla ja ajattelin että raukat on unohtunu sinne kokonaan. Mutta ei, niillä taitaa sittenki olla ainakin yksi iloinen ruokkija!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tätönen lakeuksilla pyöritteli vain silimiä,kun kuviasi katteli. Ja on niin onnellinen,kun ei tarvi noihin mennä:)
Onneksi sä sentään nautit!

T.Hansu

Anonyymi kirjoitti...

Jo on hurjia laitteita. Pääsitkö eturiviin?? Muuten onko sun koulupukua esitelty vielä näillä sivuilla?!? Kyselee Eija

Anonyymi kirjoitti...

Samassa huvipuistossa siis missä tuli aikoinaan ääntä avattua?
Tehokkaan näköisiä vatkaimia, tosin aika suuren kokoisia osaa japsit rakentaa. Ai, niin taitavatkin olla ihmisille tarkoitettuja. Terv. Tiuhtin ja Viuhtin hoitaja :)

Jusa kirjoitti...

Kyllä noilla vatkaimilla kokoa riitti ja täysillä nautin joka hetkestä! ;) Kerran päästiin eturiviin, radassa jossa vaunu laukaistaan paikalta täyteen vauhtiin alta aikayksikön. Ja olihan se siistiä! Tuolla ei pysty paikkoihin oikein vaikuttamaan, pääset istumaan minne sitten pääsetkin. Ja kyllä, ihan on samoja härveleitä parin vuoden takaa :]

Koulupukua ei vielä olla esitelty. Kuuluisan koulupostauksen unohdin ihan tarkoituksellakin kun tämä kesäloma tuli. Lähitulevaisuudessa sitten!