Japanin ihmemaailma suomalaisen vaihtarin silmin. Valokuvia, lisää valokuvia, kulttuuria, vuoden kohokohtia, vuodatusta ja kaikkea muuta mitä vuosi Nipponilla tuo tullessaan!

lauantai 7. toukokuuta 2011

Suomalainen on alle kymmenen tunnin päässä julkisuudesta

Näin se vaan on, Japanissa finski on auttamatta julkkis. Tuntuu siltä, että koko koulu tietää mut vaikka mä muistan vasta ehkä kaks nimeä! Täytyy sanoa, että tänään oli superväsy. On ollut niin kiire, ettei unelle oo jäänyt läheskään tarpeeksi aikaa, mutta huomenna saa onneksi nukkua, öö, seitsemään asti (vaihtarivalmennus klo 9.00)? Repikää siitä.

Alkuviikosta oli koulusta lomaa, eli suomalaisten vappuillessa yhden päivän japanilaiset pistävät saman tien lähes viikon loman kaikille. Tuolloin suurin piirtein jokainen lähtee matkalle Japanin sisällä. Ja sen huomaa: kaupungilla oli jo loman aikana paljon ihmisiä mun mittapuulla, muta eilen sen loputtua tuntui kuin puolet tokiolaisista olisi tullut ulos koloistaan, Shibuyalla kävellessä ei voinut kuin nauraa. Niin kummaa se ihmispaljous oli :D

Tänään menin koko matkan kotoa kouluun yksin metrolla, hihii se oli kivaa. Koulussa meillä oli fysiikkaa, josta en ymmärtänyt kyllä paljoakaan. Opiskeltava asia oli ihan peruskamaa, Suomen lukion ekan kurssin juttuja. Mutta ne vaikeat kanjit yhdistettynä opettajan nopeaan japaniin merkitsi mulle 45 minuuttia hiljaa paikallani istumista :D Jees, kyllä se siitä.

Hyvää siis kuuluu, loppuun muutama kuvanen.


Roppongi Hillsiltä, taustalla Shinjuku.

Eilen kävin taas Shibuyalla, ja voin kertoa että niissä parin postauksen takaisissa kuvissa (kuten tässäkin) on oikeasti hiljaista. Oikeasti.
 Lisää lomakuvia autiokaupungista:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko tuli mieleen suomen viisi paivainen kouluviikko? Hih-hiii :)

Joona kirjoitti...

Jos haluu vähän esimakuu julkisuudesta, niin kannattaa näköjään lähtee Japaniin xD Tosi kiva postaus, kiva lukea teidän vaihtareiden blogeja, antaa tosi paljon tietoa tästä vuodesta, ja muutenkin!

ulla kirjoitti...

Kiva lukea sinun blogistasi Japanin kuulumisia. Olen seurannut myös parin muun ryhmänne jäsenen blogia. Harmillista, ettei Mari ole innostunut kirjoittamaan.
Aurinkoisin terveisin
ulla, Marin äiti

Jusa kirjoitti...

Kiitos kommentista! Toivotaan että Marikin jossain vaiheessa alkaa kirjoittelemaan kuulumisia ;) Viikko sitten sunnuntaina meillä oli yhteinen vaihtarivalmennus. Hyvin tuntui hänenkin vaihtarivuotensa lähteneen käyntiin!
Jussi