Japanin ihmemaailma suomalaisen vaihtarin silmin. Valokuvia, lisää valokuvia, kulttuuria, vuoden kohokohtia, vuodatusta ja kaikkea muuta mitä vuosi Nipponilla tuo tullessaan!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Minikirjoitus ja uusi lähtöpäivä

Aivan aluksi: blogin nimi ei ole sitten muuttumassa minnekkään, liittyypä tuohon lukuun ainakin yksi tarina lisää! Nyt kuitenkin se pääaihe. Tällä viikolla ilmoitettiin uusi lähtöpäivä, jonka toivomme tietenkin toteutuvan. Helsinki-Vantaalta matka starttaa näillä näkymin 27. huhtikuuta, toisin sanoen 24 päivää jäljellä. Se on pian ohi se ;-)

Täälläkin jo aiemmin tutuksi tullut Heian Shrine punaisine rakennuksinensa.

Nykyisin jokaisella maailmankolkalla tuntuu olevan ihmeellinen vetovoima turisteja kohtaan.

Nyt on vietetty pari viikkoa ärsyttävällä saamattomuus-meiningillä, joten perjantaina päätin jatkaa hieman järjestelmällisempää elämää. Japanin opiskelu etenee taas kunnon tahdilla! Töissäkin saatan muutamana päivänä piipahtaa.


Kiotossa tuntuu olevan enemmän temppeleitä kuin Suomessa järviä.

Ei tällä kertaa sen enempää, noudatetaan otsikon latelemaa käskyä. Huhtikuun lopun lähestyessä päivitystahti tihenee jälleen. Toivottavasti.

10 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Hiphiphurraa! Onko lentoaikataulusta tietoa?

Jusa kirjoitti...

Vielä ei, vasta päivän ilmoittivat :) välitän siitä kuiteski tiedon pikimmiten kun vain saan sen itse kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

menossa vielä Japaniin jälkijäristyksistä huolimatta)?:))

Jusa kirjoitti...

Totta kai! Mua ei helpolla saada kääntämään kelkkaa ;)

Brianna Hánsen kirjoitti...

Lähtö lähestyy alkaako jo jännittää? Minua ainakin jännittäisi jo todella paljon :) Harmittako sinua kun sinä ei näe sinun ystäviäsi pitkään aikan? Minulle se olisin kyllä paha asia :(

Hyvää matka sinulle, pärjäile! :D

Jusa kirjoitti...

Heippa, kiitos kommentista! :) lähtö lähestyy, mutta vielä ei ihan hirveästi jännitä. Varmaankin ihan viimeisinä päivinä jännittää tosi paljon, mä oon semmonen ihminen etten osaa jännittää jotain johon on vielä aikaa. Se, ettei nää kavereita, harmittaa tietenkin. Pitää kuitenkin ajatella että vaikka heitä ei näekään, niin saa kuitenkin uusia kokemuksia :) Ja vaihto-oppilasvuosikin loppuu ajallaan, sitten palaan taas Suomeen ja näen kavereita :)

Joona kirjoitti...

Oletko siis monessa isäntä-perheessä vuotesi aikana? Ja jos olet niin menetkö ihan toiseen paikkaan ja vaihdat koulua? Tää juttu on jääny aina vähän epäselväksi :S

Jusa kirjoitti...

Niin, tuosta en olekaan muistanut mainita. Käytäntö vaihtelee järjestöittäin, ja YFUlla vaihtarit on koko vuoden samassa isäntäperheessä ja koulussa :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Oletko vielä lähdössä 27.4.? Toivottavasti asiat järjestyvät, niin Japanissa yleisesti kuin sinun vaihtarivuotesikin osalta!

Jusa kirjoitti...

Heippa! Kyllä olen lähdössä tuolloin 27. päivä :) Blogin päivittely on vain jäänyt vähemmälle, koska viime viikot ovat vain olleet odottelua lähdön suhteen. Mutta huomenna varmaankin kirjoittelen taas uudestaan =) Asioilla on tapana järjestyä, toivotaan näin!